internal class Program {
    private static async Task Main (string[] args) {

const string filename = "example-sequence-1.atmpx";

using (var atmpx = Channel.Atmpx.Open (filename)) {
            // load autosequence group.
            var info = (await atmpx.GetAutoSequenceGroups ()).FirstOrDefault ();
            var group = await atmpx.DownloadAutoSequenceGroup (info);

// access all autosequences contained in the group
            foreach (var sequence in group.TreeView.GetAllAutoSequences ()) {
                Console.WriteLine ($"Sequence = {sequence.Header.Name}");
            }

// browse group tree
            foreach (var node in group.TreeView.Children) {
                switch (node) {
                    case FolderAutoSequenceTreeViewNode folder:
                        Console.WriteLine ($"Folder = {folder.Name} >> Has {folder.Children.Count} children.");
                        break;
                    case ValueAutoSequenceTreeViewNode sequenceNode:
                        Console.WriteLine ($"Sequence = {sequenceNode.AutoSequence.Header.Name}");
                        break;
                    case ShortcutAutoSequenceTreeViewNode shortcutNode:
                        Console.WriteLine ($"Shortcut sequence = {shortcutNode.AutoSequence.Header.Name}");
                        break;
C#