Profil podjetja

Metrel je bil ustanovljen leta 1957 kot tovarna za proizvodnjo električnih merilnih instrumentov in komponent za domače tržišče ter sčasoma postal eden vodilnih svetovnih proizvajalcev merilne in testne opreme.
Smo eno redkih podjetij v naši industriji, ki razvija in proizvaja izdelke na eni lokaciji, začenši z dizajnom in sestavljanjem, kontrolo kakovosti ter kalibracijo. Pomemben del naše filozofije je tudi upoštevanje potreb in želja naših kupcev pri razvoju novih ter nadgrajevanju starih inštrumentov. Poseben poudarek je dan na jezikovno podporo in skladnost z lokalnimi standardi za vsako tržišče posebej.

Stremimo k temu, da ponudimo našim kupcem, tehnikom, inženirjem in preglednikom najboljša orodja, ki so v samem svetovnem vrhu tehnologije testnih ter merilnih instrumentov. Naprednost, zanesljivost, trpežnost in natančnost so samo ene od besed, ki se omenjajo v zvezi z našimi izdelki. Ti so naprodaj skozi obsežno mrežo distributerjev na šestih kontinentih in v več kot 70 državah. Delo v Metrelu si lahko tudi sami ogledate na videoposnetku spodaj.

Metrel corporate video